Camera copilului este spatiul cel mai important din casa. Probabil vă amintiți cât de importanta era camera ta  când erai copil. Aceasta a fost spațiul tău privat unde te jucai cu prietenii, unde dormeai sau iți făceai temele.  Dacă vă amintiți acest lucru, atunci veți înțelege de ce decorarea camerei copilului este extrem de importanta.

Stickerdeco.ro va oferă posibilitatea de a personaliza camera copilului dumneavoastră într-un mod plăcut si simplu. Cu autocolantele de perete stickerdeco.ro schimbați decorul camerei in doar câteva secunde. Cu putina imaginație puteți crea o ambianța magica pentru copii, un decor de basm, dar cu caracter educațional.

Stickerele decorative de la Wallies va ajuta sa aduceți multa culoare si distracție in camerele de copiilor , in grădinițe sau locuri de joacă si activități.

Fiecare design este unic, durabil si poți găsi o colecție impresionanta de desene, flori, animale haioase, alfabetul distractiv, modele cu sistemul solar si dinozauri, care sunt atât amuzante cat si educative.

Wallies oferă modele inedite pentru camera bebelușilor si a copiilor, pentru living, dormitor si nu numai. Puteți alege un sticker centimetru cu ajutorul căruia măsurați cat a mai crescut copilul dumneavoastră. Iar pentru momentul in care cei mici încep sa deseneze pereții, Wallies va propune tabla de scris. O lipiți pe perete copilul desenează cu creta si o șterge foarte simplu cu o cârpa moale. De la mesaje, pana la etichete de scris cu creta, de la cele fanteziste la cele utile, Wallies are cate un sticker pentru fiecare.

Stickerele decorative sunt produse de cea mai buna calitate produse in USA si sunt foarte ușor de aplicat, dar si de dat jos si nu lasă urme de lipici. Se pot folosi pe majoritatea suprafețelor. Aria acoperita  de autocolantul decorativ pe perete depinde de  modul in care poziționați diversele figurine de pe planșa in funcție de imaginația dumneavoastră. IMPORTANT ! Se îndepărtează fără a deteriora suprafața pe care a fost aplicat.