Decoratiunile de perete de la Wallies acum la StickerDeco

decoratiunile de perete

Sticker camera fetite

Decoratiunile de perete tip sticker de la Wallies va coloreaza spatiul de locuit intr-un mod placut si interesant.  Noi va oferim  o varietate larga de stickere  din vinil, pentru toate varstele special concepute  pentru a fi ușor si rapid aplicate.  In plus, avem si multe modele minunate de sticker tip tabla de scris cu care puteți adaugă puțin FUN in viată de zi cu zi. Scrieți cu creta si ștergeți imediat. Puteți lăsa un mesaj haios, in fiecare zi celor dragi. Alegeti decoratiunile de perete tip sticker de la Wallies!

Decoratiunile de perete tip sticker sunt produse de Wallies USA si sunt atât de ușor de utilizat  încât  chiar și copiii mici se pot juca cu unele dintre produsele noastre .

În doar câteva minute, puteți face schimbări spectaculoase in jurul dumneavoastră. Si mai mult decât atât, stickerele Wallies pot se pot dezlipi foarte ușor si pot fi mutate in alt loc daca doriți sa faceti schimbări in jurul dumneavoastră.

Fiecare sticker Wallies este fabricat din vinil auto adeziv susținut de un suport durabil. Pentru a le utiliza , pur și simplu le luați de pe planșa suport si le aplicați pe orice suprafață curată și netedă .

Decoratiunile de perete

Tabla de scris FUN

Va oferim o mare varietate de modele decorative, decoratiuni de perete potrivite in diverse situatii si pentru diverse varste : sticker alfabet, sticker sistem solar, dinozauri sau alte animale. Toate sunt special gândite pentru învățare si distracție. Copiilor le place sa interacționeze cu aceste produse, sa le organizeze si sa le integreze in jocurile lor.

Sticker “Tabla de scris”

Avem sticker, decoratiuni de perete, tip tabla de scris in diverse forme si mărimi foarte potrivite acasă, la birou, sau in camere de copii. Avem si modele noi tip eticheta pentru diverse obiecte, astfel încât va puteți organiza lucrurile intr-un mod haios si practic. Se lipesc imediat, scrieți pe ele cu creta si le ștergeți cu o cârpa uscata.

Va oferim stickere decorative de perete, de la Wallie,s cu modele minunate pentru decorarea camerei bebelușilor ce reprezintă mai mult decât o varianta de decorare a camerei celor mici. Wallies reprezintă un mod de joaca si distracție si  un mod activ de educatie. Avem variante special concepute  pentru camere de luat masa, dormitoare  și bucătării . Vezi mai multe modele…

De la diagrame de creștere sau sticker centimetru cum il numim noi, la picturi murale si  table de scris pe care puteti posta mesaje haiose dar si etichete pentru diverse obiecte, Wallies are câteva ceva pentru toata lumea. Sunt ușor de utilizat si pot fi schimbate, repoziționate si înlocuite. Si poate un lucru foarte important pentru decoratiunile de perete: nu deterioreaza peretele pe care sunt aplicate. Mai multe despre partenerul nostru  Wallies USA  si Walllies UK