Sticker Deco o poveste frumoasa, o afacere din suflet…

In luna Martie am lansat website-ul www. stickerdeco.ro, un magazin online cu stickere decorative pentru camere de copii, gradinite, clinici medicale, locuri de joaca sau activitati. Se lipesc foarte usor, se dezlipesc si se pot refolosi. Nu lasa reziduri lipicioase si se pot folosi pe orice tip de suprafata.

Ca orice afacere care se respecta si Sticker Deco are o poveste minunata in spate.  Cum a inceput totul ? Intr-o zi frumoasa de iarna am aflat in sfarsit ca voi fi mama. Atunci totul parea un vis frumos care se derula foarte repede. Din acel moment viata mea s-a schimbat. Analize periodice, ecografii, consultatii si foarte multa informare. Am vorbit cu toate prietenele mele, care deja trecusera prin aceasta experienta, am citit mult si mi-am cumparat o gramada de carti. Ma interesa orice era legat de copii, de sanatatea acestora si cum ar trebui sa procedez in continuare. Timpul a trecut si momentul in care Matei urma sa vina pe lume se apropia rapid. Matei avea nevoie de camera lui, chiar daca la inceput stiam ca va sta cu mine in dormitor. Si atunci am aflat ca nu este foarte usor sa decorezi camera unui bebelus. Vroiam ca orice parinte, ceea ce este mai bun pentru copilul meu. Am ales cu greu patutul, comoda dulapiorul si alte obiecte despre care aflasem ca sunt necesare.  Camera proaspat mobilata era gata, dar arata ca un spatiu dintr-un magazin unde se vinde mobila pentru bebelusi. Trebuia personalizata, decorata ii trebuia putina caldura. Am inceput iarasi sa caut si nimic parca nu mergea.  Am cautat in magazine si apoi pe internet.

Asa am gasit stickerele de perete pentru camere de copii de la Wallies.  Mi-au placut extraordinar de mult deoarece se montau foarte simplu, le puteai  lipi si apoi dezlipi pentru a le schimba locul. Si nu se deteriorau. Cel mai important lucru era ca nu lasau urme pe perete  si nici nu stricau zugraveala (asa cum auzisem ca se intimpla cu alte modele) daca le dezlipeai.  De atunci au trecut 2 ani, Matei a crescut si acum le schimbam impreuna. Pentru el este o joaca si pentru mine o placere.

Asa a aparut si ideea ce acum se numeste StickerDeco. Camera copilului dumneavoastra poate fi vesela, colorata si poate fi redecorata  oricand. In curand ne vom decora camera cu  stickerul “Fun Alphabet”. se pare ca a sosit timpul si pentru chestii mai serioase.

Si in plus in ultimele luni am cautat gradinita pentru Matei, am fost in multe locuri de joaca si activitati, am fost la pediatru si am constatat ca peste tot Sticker Deco ar fi foarte potrivit. Asa s-a nascut o afacere ce are in spate o poveste frumoasa care continua.