Stickerele de perete sunt decoratiuni ce schimba infatisarea camerei fara sa deranjeze ochiul sau sa ocupe spatiu in relief. Sunt parte integranta din suprafata peretelui si de aceea dau efectul scontat acela de a transforma incaperea intr-una cu design si stil. Singura conditie este ca acest autocolant sa fie bine ales si integrat in peisaj astfel incat sa devina detaliul ce atrage atentia intr-un mod inedit.

Un perete alb simplu poate deveni un perete colorat si vesel fara sa para exagerat, prin aplicarea stickerelor “buline de culori pastelate”, apropiate de culorile naturale. Veti avea un perete ca un tapet, colorat si atmosfera din camera copiilor va fi cu totul alta din moment ce ati aplicat bulinele. Aceste stickere sunt confectionate din materiale speciale cu adezive pntru perete ce nu strica suprafata vapselelor lavabile, se pot dezlipi si repozitiona cu usurinta fara ca adezivul sa se slabeasca sau sa nu mai aiba aderenta pe un alt perete.

Se lipeste absolut perfect iar soarele, praful sau trecerea timpului nu-l deterioreaza. Durata de viata a unui astfel de sticker de perete ajunge la 3-4 ani. La dezlipire peretele ramane intact si nici nu-ti dai seama ca acolo a fost vreodata ceva lipit. Este decoratiunea ideala ce se muleaza perfect pe perete, parand a fi pictata in acel loc, deoarece materialele sunt de culori mate si nu au diferente fata de textura peretelui.

Fie ca doresti sa decorezi camera copilului sau pur si simplu sa ai un design fashion in living sau in camera ta, poti lasa inspiratia sa debordeze. Idei sun multe si poti opta pentru un sticker cu efecte tip umbra, sau pentru unul colorat ce sa contrasteze cu nuanta peretelui sau pentru un tablou cu rama minimalist sau poate pentru un text motivant, un citat care sa te tina mereu intr-o stare optimista. Ca si un tatuaj, stickerul de perete poate reprezenta personalitatea ta sau poate reprezenta un simbol.